Talentontwikkeling

In het kader van talentontwikkeling organiseert biedt Does Coaching de volgende diensten aan:

25+

 

Succesvol keuzes maken vanuit passie en talenten

“Waar licht mijn passie? Hoe moet ik kiezen? Ik wil een goede balans tussen privé en werk.”

Voor 25+ers die in een intensieve workshop uitgedaagd willen worden op zoek te gaan naar een manier waarop ze, vanuit Passie en Talent, leiding kunnen nemen over eigen leven en werk .
Je bent succesvol, je keuzemogelijkheden zijn groot. Dat klinkt goed. Alles en iedereen trekt aan je. De verwachtingen zijn hooggespannen. Ook bij jezelf. Het is tijd om keuzes te maken en de consequenties ervan te aanvaarden.
Allerlei vragen spoken door je hoofd zoals: Wat is mijn passie? Wat geeft mij voldoening in mijn werk? Hoe bewaar ik de balans tussen mijn werk en privéleven? Wil ik verbreden of me specialiseren? En als ik het ene kies, loop ik het andere dan niet mis? Naast deze eigen vragen zijn er vaak de impulsen en verwachtingen van buitenaf die je bezig houden. Door mogelijkheden en alternatieven te blijven analyseren ontstaat onrust. Dan is het tijd om een pas op de plaats te maken voor het afwegen en maken van keuzes.

40+

 

Krachtig in werk door balans opmaken en authentiek handelen

“Wat is mijn werkelijke persoonlijke drijfveer? Ik wil blijven werken vanuit inspiratie.”

40+ers die behoefte hebben om vanuit authenticiteit en kracht doelen te stellen en keuzes te maken ten aanzien van hun verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Rond je 40 ste levensjaar ontstaat vaak de wens om de keuzes die je gemaakt hebt tegen het licht te houden. Is dit het leven dat ik écht wil leiden, zowel privé als in mijn werk. Je hebt een werkend leven opgebouwd en de vraag “ hoe kan ik veranderingen aanbrengen?” ligt niet altijd aan de oppervlakte. Het gaat erom contact te maken met wat je écht wilt. Deze workshop draagt bij aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling en daarmee aan het effectief functioneren van jou als persoon in leven en werk. Dit doen we door een moment van bezinning waarin je gestimuleerd wordt contact te maken met je sterke en zwakke kanten om van daaruit de leiding te nemen in datgene wat je in leven en werk tot uitdrukking wilt brengen. Waardoor je je effectiviteit en succes kunt vergroten.

55+

 

Krachtig in werk door innerlijke rust en senioriteit

“Ik wil toegevoegde waarde blijven leveren en tegelijkertijd een plezierige en vitale invulling aan mijn werk blijven geven.”

55+ers die hun senioriteit gericht en zinvol willen inzetten ten bate van zichzelf en (jongere) collega’s.
Vanaf midden vijftig spelen zingeving en vitaliteit een belangrijke rol in de balans tussen leven en werk. Wat is de bedoeling van je leven? Door levenservaringen en hectiek van alledag kun je soms je oorspronkelijke richting kwijtraken. In deze 2-daagse workshop richt je je met leeftijdsgenoten op je eigen kracht en missie. Heb je die nog in beeld? Wat is je bron? Hoe zorg je ervoor dat in contact kunt blijven met je vitaliteit zodat je vanuit innerlijke rust nog flink wat jaren bezield kunt werken. Het programma is opgebouwd rond verstillen, verdiepen en ervaren.

Vrouwen weekend  55+

 

Voor inspiratie en bezinning

“Contact maken met je inspiratiebron en je eigen wijsheid in wisselwerking met gelijkgestemden”

Een nieuwe levensfase lijkt aangebroken. En misschien loop je met de vraag rond hoe je daar nu invulling aan gaat geven, of hoe je je sluimerende ideeën een stapje verder helpt.

Wij organiseren daarvoor weekends, waarin we met een kleine groep vrouwen in de ‘derde levensfase’ samen met deze vragen aan de gang gaan. In de vorm van een wandeling, een meditatie, een spel of een gesprek over een mooie tekst. Een weekend waarin je je eigen verhaal kwijt kunt of een vraag die je bezig houdt en waarin je feedback en inspiratie krijgt van de andere deelneemsters.

Het uitspreken en het delen van je gedachten met anderen helpen je vaak een stap verder naar het realiseren van wat je bezig houdt. Maar misschien vind je het gewoon prettig om een mooi weekend te beleven met andere vrouwen van jouw leeftijd.

Kortom: voor vrouwen die willen leven vanuit eigen wijsheid en inspiratie en met elkaar op zoek willen gaan naar een (nieuwe) invulling van een volgende levensfase.